1. Declinarea responsabilitatii
Compania noastra va aduce la cunostinta ca informatiile referitoare la produsele oferite prin intermediul site-ului pepiniera-emma.ro corespund cu realitatea dar exista posibilitatea aparitiei nedorite a anumitor erori referitoare la imagini sau descrierea produselor pentru care nu ne asumam responsabilitatea.
Preturile produselor sunt exprimate in lei si contin TVA!  Acestea pot suferi modificari fara o instiintare prealabila. Compania face tot posibilul sa evite astfel de erori si clientul nostru sa fie multumit de serviciile oferite. Astfel punem la dispozitie metode de instiintare si legatura permanenta cu clientul pentru a preveni orice neintelegere.
2. Litigii
Orice litigiu aparut intre client si societate va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Romania.
3. Confidentialitate si securitatea datelor personale
Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de societate numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs, in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti.
Site-ul pepiniera-emma.ro foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul societatii. In cazul pierderii de informatii cauzate de erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul, societatea noastra nu-si asuma nici o responsabilitate.

Va place pagina ?

Click pe stele pentru a vota

Media / 5. Voturi:

Niciun vot inca, voteaza acum !